Ga naar inhoud
Back to Homepage

SIteLock-serviceabonnement worden geüpgraded

Ja. Klanten kunnen upgraden van SiteLock Basic naar SiteLock Premium of SiteLock SMB Enterprise, of van SiteLock Premium naar SiteLock SMB Enterprise. Downgraden is niet mogelijk. Wanneer een abonnement wordt geüpgraded, wordt de vervaldatum van het abonnement opnieuw ingesteld op één jaar vanaf het moment waarop de bestelling is geplaatst.