Ga naar inhoud
Back to Homepage

Een pay-as-you-go-spel verwijderen

Het verwijderen van een pay-as-you-go gameserver is een onmiddellijke en permanente actie. Na verwijdering worden de files van de server permanent verwijderd en kunnen deze niet meer worden hersteld. Eventueel resterend prepaid tegoed op uw account blijft veilig in uw saldo staan voor toekomstig gebruik; dit wordt niet terugbetaald.

Als je denkt dat je later misschien nog eens naar je spelwereld wilt terugkeren, raden we je aan de server te stoppen in plaats van te verwijderen. Lees Wat gebeurt er als ik mijn server stop voor meer informatie over hoe dit je gegevens bewaart.

Je moet alle werelden (files) of configuraties die je wilt bewaren downloaden voordat je de verwijdering start. Zolang de server nog actief is, kun je een map downloaden of een laatste back-up maken. Je kunt absoluut geen files downloaden of terughalen zodra een server is opgeschort of verwijderd.

  1. Log in op de AleForge Client Area.
  2. Open Gebruiksfacturering en selecteer de server die u wilt verwijderen.
  3. Klik op Server verwijderen.
  4. Bevestig uw keuze.

De server wordt verwijderd zodra u het verzoek indient, aangezien er geen optie is om de server aan het einde van de factureringsperiode te verwijderen bij prepaid-abonnementen.

Let op: Standaard maandelijkse servers maken gebruik van een andere annuleringsinterface waarmee u de beëindiging kunt plannen voor het einde van de factureringsperiode. Voor maandelijkse abonnementen verwijzen we u naar Hoe u uw service kunt annuleren.