Ga naar inhoud
Back to Homepage

Don't Starve Together: Reset uw wereld

Er wordt om vele redenen verwacht dat je Don’t Starve Together Bos- of Grottenwereld wordt gereset. Soms moet je de instellingen voor het genereren van werelden wijzigen, zoals de wereldgrootte, en soms wil je opnieuw beginnen. De onderstaande gids begeleidt u bij het resetten van uw bos- en grotscherven op AleForge Hosting.

Als u de onderstaande stappen voltooit, worden uw opgeslagen gegevens verwijderd. Als u deze gegevens wilt behouden, maak dan een back-up vanaf de pagina Back-ups in het paneel voordat u deze handleiding volgt.

  1. Open de panel en selecteer uw Don’t Starve Together-server
  2. Stop uw server vanaf de consolepagina (u kunt ook de stopopdracht geven via de statusbalk in het paneel)
  3. Open de pagina Opstarten vanuit het navigatiemenu aan de linkerkant
  4. Schakel RESET WORLD in (het pictogram is blauw met de witte stip aan de rechterkant)
  5. Navigeer naar de pagina Instellingen en klik op Server opnieuw installeren
  6. Wacht tot het opnieuw installeren is voltooid
  7. Open de Opstartpagina opnieuw
  8. Schakel RESET WORLD uit (het pictogram is grijs met de witte stip aan de linkerkant)

Gefeliciteerd, uw Don’t Starve Together-wereld is opnieuw ingesteld en de volgende keer dat u uw server opstart, wordt er een nieuwe wereld gegenereerd.