Return to Moria: Upgrade Durin's Folk Bespaa…
Het upgraden van een bestaande wereld naar Durin’s Folk is iets anders dan het inschakelen van de DLC voor een nieuwe wereld. Dit proces past de uitbreiding toe op een opslag die is gemaakt voordat Durin’s Folk werd ingeschakeld.
Waarschuwing: Zodra een wereld is geüpgraded naar Durin’s Folk, kan deze niet meer worden teruggedraaid. Back up your server voordat u doorgaat.
Alle spelers die zich in een geüpgradede wereld begeven, moeten de Durin’s Folk DLC bezitten.
Om Durin’s Folk in plaats daarvan in een nieuwe wereld in te schakelen, zie Hoe schakel ik Durin’s Folk DLC in op mijn Return to Moria server?.
Upgrade een bestaande save voor Durin’s Folk
Section titled “Upgrade een bestaande save voor Durin’s Folk”Het gebruik van Blacksmith’s Portal
Section titled “Het gebruik van Blacksmith’s Portal”- Maak een back-up van uw server
- Open de Blacksmith’s Portal
- Stop uw server
- Ga naar
Startup - Stel
Upgrade Optional DLCin opDurinsFolk - Start uw server
De server past de Durin’s Folk-uitbreiding toe op je bestaande wereld tijdens het laden. Spelers zonder de DLC kunnen niet meedoen.
Zelfhosting/andere providers
Section titled “Zelfhosting/andere providers”- Maak een back-up van uw map
Moria/Saved - Stop uw Return to Moria-server
- Open
MoriaServerConfig.ini - Stel onder
[World.Create]UpgradeOptionalDLC.Array="DurinsFolk"in - Sla het bestand op en start de server opnieuw op
Wat gebeurt er na het upgraden
Section titled “Wat gebeurt er na het upgraden”- De wereld bevat permanent Durin’s Folk-inhoud
- Alleen spelers die de DLC bezitten, kunnen lid worden van deze wereld
- Personages kunnen nog steeds niet-DLC-werelden op dezelfde server bezoeken als je andere saves hebt zonder dat de upgrade is toegepast
- Je kunt niet teruggaan naar een pre-DLC-versie van dezelfde opslag