Ga naar inhoud
Back to Homepage

Palworld: Migreer coöp of singleplayer naar…

Lokale coöp- en singleplayer-opslagacties zijn niet drop-in-compatibel met speciale servers. Converteer eerst de hostopslag en upload deze vervolgens.

  1. Open de Palworld Save Converter
  2. Converteer het host-personage/de wereld zoals de tool aangeeft (gastcoöpkarakters zijn niet de juiste bron voor een speciale hostopslag)
  3. Download de geconverteerde bestanden en bewaar er een zip-bestand van als back-up

Als de converter mislukt of als de ID van de hostspeler er verkeerd uitziet, stop dan en contact support met uw server-ID voordat u iets op het paneel overschrijft.

Volg hier de volledige bestandspaden en DedicatedServerName stappen:

Hoe u uw Palworld-wereld kunt uploaden

Korte versie:

  1. Stop de server nadat deze eenmaal een opslagmap heeft gegenereerd
  2. Zip uw geconverteerde wereldmap als deze groot is
  3. Upload onder Pal/Saved/SaveGames/0/ (gebruik SFTP voor grote bestanden)
  4. Haal indien nodig de ritssluiting op het paneel uit het archief
  5. Wijs DedicatedServerName in GameUserSettings.ini naar de UUID van uw wereldmap
  6. Start de server

Maak SaveGames leeg na het wissen of de eerste keer opstarten

Section titled “Maak SaveGames leeg na het wissen of de eerste keer opstarten”

Een nieuwe wereldmap wordt vaak pas geschreven nadat iemand verbinding heeft gemaakt.

  1. Start de server
  2. Doe een keer mee
  3. Op Console typt u save en drukt u op Enter

Als er voor Bestanden helemaal geen game-installatie is, gebruik dan Instellingen → Server opnieuw installeren en herstel of upload vervolgens je wereld. Zie Server will not start: empty Files.